Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Zeeuwse mosselen

  • Natuur
  • Witte wijn
  • Room
  • Look
  • Provençaalse
  • Curry room
  • Look-room

Vleesgerechten

  • Filet mignon (300 gram)
  • Ierse angus Rib eye (300 gram)
  • Huisbereide americain
  • Lamskroontje, aardappelgratin, warme groenten, portosaus
  • Eend met terryaki saus
  • Huisbereide vol au vent
  • Ribbetjes gekruid
  • Ribbetjes met honing
  • Ribbetjes pikant
  • Ribbetjes pikant & honing

Supplement saus :
Béarnaise, choron, champignonsaus, pepersaus, provençale, gebakken champignons.

Visgerechten

  • Paling gebakken
  • Paling in de room
  • Op vel gebakken kabeljauw met hollandaise saus
  • Zalmmoot met spek, prei, champignons en roomsausje
  • Gebakken zeetongetjes
  • Vispannetje
  • Tagliatelli met scampi, zomerse groentjes, zachte curry
  • Bouillabaisse

Maaltijdsalades

  • Lauwe geitenkaas – spek, olijven, walnoten, appel
  • Kip – gemarineerde kip, seizoensfruit
  • Tonijn – paprika, boontjes, zwarte olijven
  • Verse tonijn – Avocado, sesam, paprika, boontjes, olijven
  • Scampi – scampi look, seizoensfruit
  • Veldzicht – gerookte zalm, gerookte heilbot, gandaham, oester, ganzenlever, coquille, scampi, geitenkaas, seizoensfruit
  • Tomaat garnaal (2st)

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, Aardappelkroketjes, pasta, brood, rijst of puree. Onze gerechten worden in huis bereid, daarom vanaf 8 personen maximum 4 verschillende voor– en hoofdgerechten. Dit om lange wachttijden te vermijden.

Comments are closed.