Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

  • Chateau briand (300 gram)
  • Ierse angus Rib eye (300 gram)
  • Huisbereide americain
  • Ribbetjes gekruid
  • Ribbetjes met honing
  • Ribbetjes pikant
  • Ribbetjes pikant & honing

Supplement saus :
Béarnaise, choron, champignonsaus, pepersaus, stroganoff, Provençale, gebakken champignons.

Visgerechten

  • Paling gebakken
  • Paling in de room
  • Paling op wijze van de chef (getomateerde roomsaus met champignons en garnalen)
  • Vispannetje
  • Gebakken zeetongetjes
  • Scampi look (9 st)
  • Scampi chef (9 st) (getomateerde roomsaus met paprika’s)

Maaltijdsalades

  • Lauwe geitenkaas ( spek, olijven, walnoten )
  • Kip (kip, oesterzwammen, spek )

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes, Aardappelkroketjes, pasta, brood, rijst of puree.
Al onze gerechten worden in huis bereid, daarom vanaf 8 personen maximum 4 verschillende voor– en hoofdgerechten. Dit om lange wachttijden te vermijden.

Comments are closed.