Feestfolder 2019

Onze Feestfolder 2019

Receptie volwassenen

0.5 uur inclusief 2 hapjes € 14.00 p.p.
1 uur inclusief 4 hapjes € 17.50 p.p.
1.5 uur inclusief 6 hapjes € 22.00 p.p.
2 uur inclusief 8 hapjes € 26.00 p.p.
Keuze uit cava, fruitsap, huiswijn, pils en frisdranken

Koude knabbeltjes op tafel €1.50 p.p.

Formule dranken tijdens de maaltijd € 17.00
( huiswijn, water, pils, frisdranken, koffie of thee met versnaperingen)

Kindermenu

Receptie met kidibull en aangepaste kinderhapjes
***
Hoofdgerecht
***
Dessert
Supplement dessertbuffet: € 5.00

Prijs menu en drank tot aan het dessert :
0-2 jaar : gratis
2 tot 4 jaar : € 22.50
4 tot 12 jaar : € 30.00

Tienermenu 12-16 jaar

0.5 uur inclusief 2 hapjes € 10.00 p.p.
1 uur inclusief 4 hapjes € 13.50 p.p.
1.5 uur inclusief 6 hapjes € 18.00 p.p.
2 uur inclusief 8 hapjes € 22.00 p.p.
Keuze uit alcoholvrije cocktail, fruitsap en frisdranken

Menu idem zoals volwassene

Formule dranken tijdens de maaltijd € 12.00
( water, frisdranken, koffie of thee met versnaperingen)

Koude Voorgerechten

Gerookte zalm met avocadocrème € 14.50
Rundscarpaccio met parmezaan en ruccola € 14.50
Parmaham met meloen € 14.50
Slaatje met gerookte eendenborst € 14.50

Warme voorgerechten

Slaatje met gebakken scampi’s € 15.50
Gegratineerd visserspotje met kreeftensausje € 15.50
Gambas met pasta pesto € 16.50
Coquille a la nage € 15.50
Gebakken rouget met bieslooksausje € 15.50

Sorbet € 4.50

Hoofdgerechten Vlees

Varkensgebraad, warme groenten, kroketten en sausje van graantjesmosterd € 17.00
Kalkoenfilet, warme groenten, kroketten en sausje van dragon € 17.00
Varkenshaasje met broccoligratin, zalfje van pastinaak en madeirasaus € 18.50
Speenvarken met seizoensgroenten, spek, zilveruitjes en gebakken aardappelen € 18.50
Lamskroontje met aardappelgratin en sausje van rozemarijn € 26.00
Eendenborst met teriyaki saus, warme groenten en kroketten € 24.00
Tussenribstuk met garnituur € 28.00

Hoofdgerechten Vis

Op vel gebakken zalm met prei, champignons en spek € 24.00
Op vel gebakken kabeljauwhaasje met zuiders sausje € 26.00
Pladijsfilet met prei, puree en een mousseline-witte wijnsaus € 23.00

Barbecue

Bestaande uit uitgebreid assortiment groenten, diverse salades, sauzen en assortiment broodjes
3 stukken vlees : € 21.00
2 stukken vlees & 1 vis : € 22.50
4 stukken vlees : € 24.00
3 stukken vlees & 1 vis : € 25.50
Entrecote : € 28.00
Keuze uit kalkoenbrochette, chipolata, barbecueworst, ribbetjes, gemarineerde steak, kipfilet

Buffetten

Warm buffet bestaande uit 1 vlees en 1 visgerecht € 25.00
Met een aanvullend pasta gerecht € 28.00

Nagerechten

Biscuit of fruittaart € 4.50
IJstaart afgewerkt met frambozen coulis en fruit € 8.00
IJstaart afgewerkt met chocoladesaus en chocolade € 8.00

Dessertbuffet € 15.00
Bestaande uit: crème brulée, panna cotta, tiramisu, witte chocomousse, bruine chocomousse, bavarois, crème caramel, vanille pudding, rijstpap,
verse pannenkoekjes, mini gebak.

Dessertbuffet inclusief ijstaart € 18.00
Supplement foto op de ijstaart € 10.00

Reserveringsfiche

Uw Naam *

Uw adres *

Uw Telefoonnummer *

Uw email *

Datum Feest

Aantal personen

Uur van aanvang

Bijzonderheden/tafelschikking

Gekozen formule
ReceptieMenuDessertDrankformule

Gelieve onderstaande code in te geven aub:
captcha

Bijzonderheden/tafelschikking:

Voorschot bij reservatie €250 op rekening: BE88 0016 3447 3541 met vermelding naam en datum feest.

WIJ VRAGEN U:
Eén week voor het feest: Het definitieve aantal personen en de tafelschikking (schriftelijk mede te delen), evenals de menukaarten, eventueel de naamkaartjes.

Tot 2 dagen op voorhand kan U personen afbellen (met een max. van 10 %), tot de dag voordien kan U personen bijbestellen. Zo niet worden alle gereserveerde personen aangerekend.

Het saldo van de rekening dient betaald te worden de dag van het feest (cash of kredietkaart).