Kaart

Weeklunch
(12-14uur)

Soep, hoofdgerecht en koffie
(Niet op zaterdag, zon- en feestdagen en schoolvakanties)

Onze Kaart

Fingerfood - Koud

» Portie zwanworstjes

» Portie olijven 

» Portie oud brugge kaas 

» Portie salami 

» Portie salami en oud brugge kaas 

» Assortiment koude hapjes 6 soorten
(kaas, salami, olijven, zongedroogde tomaten, gandaham, gerookte zalm)

» Spaans bordje
(tomatentapenade, olijven, chorizo, ansjovis, gevulde paprika, zongedroogde tomaten, gandaham)

Fingerfood - Warm

» Mini loempia met zoetzuur sausje (20 st.)

» Bitterballen met mosterd (20 st.)

» Mini frikandel met mayonaise en ketchup (20 st.)

» Gefrituurde inktvisringen met verse tartaar (20 st.)

» Scampi fritti (20 st.)

» Assortiment gefrituurd 
(frikandelletjes, bitterballetjes, loempia’s, inktvisreepjes, kippenboutjes)

» Warme Camembert met brood

Fingerfood - Warm-Koud

» Heavenly hot
Jalapeño, chili cheddar cheese, spicy wedges, uiringen, chorizo, tortilla, gevulde paprika, diverse dip

» Mixed Trouble
Inkvisreepjes, mozzarella fingers, philadelphia snacks, spicy jack wedges, diverse dip

Snacks

» Garnaalkroketten 3 stuks & frieten

» Kaaskroketten 3 stuks & frieten

» Spaghetti Bolognaise

» Huisbereide lasagne

Gourmet burgers

» “Classic” (salade, tomaat, gebakken ui, tartaar)

» “Mozzarella” (rucola, tomaat, gandaham, mozzarella, pesto)

» “Bacon” (salade, spek, gebakken ui, ei, BBQ dressing)

» “Veggie” (2 groenteburgers, salade, tomaat, gebakken ui, tartaar)

Voorgerechten

» Dagsoep 

» Kreeftensoep

» Artisanaal bereide kaaskroketten 

» Artisanaal bereide garnaalkroketten 

» Duo van kaas en garnaalkroketten 

» Asperges op zijn Vlaams

» Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus

» Asperges met verse garnalen en bieslooksausje

» Rundscarpaccio

» Gerookte zalm

» Scampi’s in de lookboter

» Scampi’s met getomateerde dragonsaus

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

» Filet mignon

» Côte a l’os 1 persoon

Supplement saus: béarnaise, choron, champignonsaus, pepersaus, provençale

 

» Huisbereide americain

» Lamskroontje, aardappelgratin, warme groenten, portosaus

» Stoofpotje van varkenswangetjes met Rodenbach met teriyakisaus

 

Ribbetjes

» Ribbetjes gekruid 

» Ribbetjes met honing 

» Ribbetjes pikant 

» Ribbetjes pikant & honing 

Asperges

» Asperges op zijn Vlaams

» Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus

» Asperges met verse garnalen en bieslooksausje

Visgerechten

» Kabeljauwhaasje met puree, lentegroenten en witte wijnsaus

» Gebakken zeetongetjes

» Vispannetje 

» Tagliatelli met scampi in getomateerde dragonsaus

» Paling gebakken 

» Paling in de room 

Brasserie Veldzicht Vissoep
Al onze gerechten worden vers bereid, daarom graag per tafel maximum 4 verschillende voor – en hoofdgerechten.
Dit om lange wachttijden te vermijden.

Maaltijdsalade

» Lauwe geitenkaas
spek, olijven, walnoten, appel

» Kip
gemarineerde kip, seizoensfruit

» Verse tonijn
avocado, sesam, paprika, boontjes, olijven

» Veldzicht
gerookte zalm, gerookte heilbot, gandaham, oester, ganzenlever,
coquille, scampi, geitenkaas, seizoensfruit

» Scampi

» Tomaat garnaal (2 stuks)

Vegetarisch

» Balletjes in tomatensaus

» Chili sin carne

Nagerechten

» Crème brûlée met rood fruit

» Tiramisu op klassieke wijze

» Rood fruit met vanilleijs en merengue

» Witte chocolademousse met exotisch fruit

» Moelleux van chocolade met vanille ijs

» Trio van sorbet

» Dame blanche

Kindernagerechten

» Kinderijs 1 bol

» Kinderijs 2 bolletjes : vanille, chocolade, aardbei of mokka

» Kinder Dame Blanche

» Kinder Chocomousse