Kaart

Tapas

Familieplank Veldzicht 2 à 4 personen

Diverse warme en koude tapas

» Tapasplank Deluxe 2 / 4 pers.

Diverse vis- en vleestapas warm & koud

» Apero ‘Deluxe’ 4 personen

Luxe tapas incl. fles champagne Lanson Black Label 

» Kinderplank 2 / 4 kids

Snacks

» Garnaalkroketten (3st.)

Fris slaatje en frietjes

» Kaaskroketten (3 st.)

Fris slaatje & frieten

» Spaghetti

Met Bolognaisesaus

» Huisbereide lasagne

» “ Veldzicht burger”

Rundsburger, spek, ajuin, ei, Cheddar, zoete mayo en frietjes

Voorgerechten

» Kaaskroketten 

» Garnaalkroketten 

» Duo van kaas- en garnaalkroketten 

» Scampi in lookboter

» 6 oesters

» Carpaccio van West-vlaams Rood

Tomaat – rucola – pamesan – balsamico

» Gerookte zalm

Guacomole – komkommer – groene kruiden

» Sint-Jacobsvruchten

Risotto – groene kruiden

Salades

»  Veldzicht

Gerookte zalm/heilbot – oester – garnalen – scampi – coquille – Gandaham – eendenborst

»  Geitenkaas

Spek – appel – olijven – walnoten

»  Verse tonijn 

Paprika – olijven – avocado

»  Garnaal

Tomaat – aardappelwafeltjes – ei

Mosselen

»  Natuur 

»  Witte wijn / room / Provençale / look

»  Look & room / curry & room

Veggie

»  Chili con carne

Vege gehakt – groenten – rijst – zure room 

»  Vol au vent

Vege kip – groenteballetjes – champignons – bladerdeeg – fris slaatje – frietjes

»  Vegetarische burger

Vege burger – sla – tomaat – ei – ajuin – Cheddar – zoete mayonaise – frietjes

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

The butcher’s choice by Dierendonck

Op de grill:

» Steak ‘West-vlaams rood’ 

» Rib eye ‘Oedslach’ 10 dagen gerijpt

» Côte à l’os ‘porterhouse Oedslach’ (1pers.) 10 dagen gerijpt

Tomatensalade – groene salsa – pijnboompitten – frietjes

 

Saus naar keuze: kruidenboter, champignon, peper, Provençale, béarnaise, choron.

 

Ribbetjes

» Ribbetjes 

» Ribbetjes honing of pikant 

» Ribbetjes pikant & honing 

Salade – maïs – aardappel in de schil – kruidenboter

 

» Americain West-vlaams rood

Ajuin – kappertjes – ei – fris slaatje – frietjes

» Vol au vent

Hoevekip – gehaktballetjes – champignons – bladerdeeg – fris slaatje – frietjes

» Stoofvlees West-vlaams rood

Leffe bruin – fris slaatje – frietjes   

Visgerechten

» Gebakken zeetongetjes 

Fris slaatje – verse tartaar

» Vispannetje 

Kabeljauw – tongrol – zalm – pangasius – spinazie

» Pasta scampi 

Tortellini – cougette – tomaat – salsa verde

» Paling gebakken

Sjalot – hoeveboter – fris slaatje – frietjes

» Paling in de room

Roomsaus – groene kruiden – fris slaatje – frietjes

» Paling in het groen

Jus met groene kruiden – fris slaatje – frietjes

» Gebakken kabeljauw

Citroenrisotto – courgette – beukenzwam – zeekraal

» Bouillabaisse

Zeevruchten/vis – rouille – toast

Brasserie Veldzicht Vissoep
Al onze gerechten worden vers bereid, daarom graag per tafel maximum 4 verschillende voor – en hoofdgerechten.
Dit om lange wachttijden te vermijden.

Nagerechten

» Crème brûlée

met rood fruit en merinque

» Chocolademousse

met rood fruit en frambozenespuma

» Limoncello – tiramisu

met Napoleon crunch en lemon curd

» Moelleux

met vanille ijs en rood fruit

» Sorbet Macron

Kletskop – fruit

» Coupe Colonel

Citroensorbet – vodka – munt

» Rood fruit Merinque

Vanille ijs

Ijscoupes

» Kinderijsje

Vanille / chocolade / aardbei

» Waterijs

» Milkshake

Vanille / aardbei / banaan

» Coupe vanille

» Dame blanche

» Coupe brésilienne

» Banana split

» Café Glacé

» Coupe vers fruit (zomer)

» Coupe aardbeien  (zomer)

» Coupe advocaat